Voorzitterswissel FC Eindhoven Futsal: Samir Toub voor Guido Donders

Eindhovenaar Samir Toub keert weer terug naar het oude nest en vervangt Guido Donders als voorzitter bij FC Eindhoven Futsal.

Bron + Foto’s: FC Eindhoven Futsal

Samir is geen onbekende bij de Blauw-Witten. In het verleden is Samir Toub namelijk al actief geweest als bestuurslid Maatschappelijke projecten, Voorzitter en is hij lid geweest van de Raad van Advies bij de Futsal-tak. De geboren en getogen Eindhovenaar is al jaren een trouwe fan van FC Eindhoven Futsal, hij is dan ook regelmatig te spotten op de tribunes. “FC Eindhoven Futsal is en zal altijd mijn club blijven”, geeft Samir Toub aan. 

SAMIR TOUB

Algemeen directeur Anil Badloe vindt het mooi om te zien dat ook op bestuurdersvlak oudgedienden de weg terugvinden naar FC Eindhoven Futsal: “Alhoewel dit voor Samir een niet al te moeilijke stap is, omdat hij de liefde voor FC Eindhoven Futsal op een of andere manier altijd wel uitstraalt. Toch is de comeback van Samir Toub een bevestiging dat FC Eindhoven Futsal een stabiele club is waar mensen zich in een prettige omgeving kunnen bewegen. Het feit dat Guido Donders dienstbaar blijft als lid van de Raad van Toezicht is hier ook een voorbeeld van. Door zijn ervaring en charisma zal Guido ook op de achtergrond van grote waarde zijn voor FC Eindhoven Futsal.”

Guido Donders over zijn vertrek en opvolging: “Ik heb een warm hart voor de Futsal-tak van FC Eindhoven sinds ik mijn eerste tripje maakte naar FC Barcelona, alweer bijna tien jaar geleden. Ik had vooraf aangegeven dat ik het voorzitterschap voor maximaal twee jaar zou bekleden. Het is iets langer geworden, maar de club is gezond en daar kan Samir op voortborduren. Ik ben blij met de komst van Samir Toub en blijf op de achtergrond betrokken als lid van de Raad van Toezicht. De zaalvoetbalwedstrijden zijn een schitterend spektakel om te zien, iedere keer weer, dus bij thuiswedstrijden zal ik zeker te vinden zijn aan de Aalsterweg.”

GUIDO DONDERS

Samir Toub kijkt er naar uit om met de mensen van de club samen te werken: “Het scheelt dat ik iedereen ken. In een aantal gesprekken heeft Anil Badloe me overtuigd van de meerwaarde van mij voor de club en andersom. We staan er goed voor en hebben gelukkig ook een aantal uitdagingen voor ons liggen waar ik mijn tanden in kan zetten. Bijvoorbeeld ook de effecten van de huidige coronacrisis. Daarnaast geloof ik helemaal dat de ingezette lijn van onder andere de BVO-tak zijn vruchten afwerpt. Ook daar is het gaaf om te zien dat jongens zoals Michiel Pieters hier de schouders weer onder zetten. Daar wil ik bij horen. Een lastige tijd om in te stappen, maar heb er onwijs veel zin in.”

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK