Trainer Sekan Kav had al een beetje de stille hoop, maar de uitkomst van de wedstrijd van afgelopen vrijdag had hij niet kunnen voorspellen. Zijn gehavende team keerde door een 2-3 overwinning met drie punten huiswaarts.

Bron: AGOVV

Zes man moest de hoofdtrainer missen maar de ervaren spelers stonden op in dit tumultueuze duel! De thuisploeg, Groene Ster Vlissingen kwam nog wel op voorsprong, maar Yasin Erdal schoot zijn ploeg in de slotseconden van de eerste helft langszij. Hierdoor kreeg de ploeg uit Apeldoorn meer vertrouwen en liet zien dat het niet voor niets 240 kilometer overbrugd had.

Ismar Maglajlic ontpopte zich met twee doelpunten tot matchwinner en zorgde er mede voor dat AGOVV Futsal de eerste drie punten van het seizoen binnensleepte. Hiermee stijgt AGOVV naar een tiende plek op de ranglijst en laat clubs als Feyenoord, Tigers Roermond en Groene Ster achter zich.

Vrijdagavond a.s. staat er een bekerduel op het programma en moet er worden afgereisd naar Heerhugowaard, waar FC Marlène de tegenstander is. Twee dagen later staat de thuiswedstrijd (competitie) tegen FCK de Hommel op het programma.