De dames van Bristol Team/Budgetisolatie.nl trekken hun prima seizoenstart door

Ook de derde wedstrijd konden er drie punten worden bijgeschreven. Afgelopen woensdag reisde Bristol af richting Rotterdam om het op te nemen tegen HBSS. Een tegenstander waarbij de Roosendaalse dames vorig seizoen nog in verslikte. Het was dan ook even schrikken dat in sportcentrum Rotterdam een achterstand moest worden geïncasseerd. Maar Ashley de Bie zorgde onmiddellijk daarna met twee loeiharde vrije trappen voor de voorsprong.

Bristol zorgde in fases met goed combinatie voetbal voor snelle openingen in de verdedigingen van HBSS. Noami Pesman oogde bij haar medespeelster en coach verbazing door met een sublieme actie haar tegenspeelster te omzeilen, en het af te ronden met een doelpunt. HBSS kwam door o.a. het tweede doelpunt van Naomi en Corina Luijks verder niet in gevaar.

Colinda van der Steen maakte haar eerste officiële doelpunt voor Bristol waarmee de eindstand op 3-7 werd bepaald. Woensdag wacht er het topduel tegen debutant ZVG uit Gorinchem. Ook deze ploeg heeft nog geen punten verspeeld in de competitie. Wie dit duel winnend weet af te sluiten slaat direct een gat. Aanvang 20:00 uur sporthal de Roos.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK