0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

Winsum heeft het zichzelf afgelopen vrijdag lastig gemaakt tegen Nieuw Roden vrouwen 2. Een voorsprong werd uit handen gegeven maar uiteindelijk wist Winsum het tij toch te keren.

Bron: Futsal Winsum

Al vlot in de eerste helft wist Winsum te scoren. Een hard schot van Leonie Eissens ketste af tegen de handen van de keepster waardoor Annelinde Tent de 0-1 kon binnenschieten. Een aantal minuten later kon Pascal Spieker de 0-2 maken door hard in het dak van het doel te schieten.

Na de 0-2 ging Winsum de mist in. Door geklungel kon Nieuw Roden maar liefst drie doelpunten maken en keek Winsum ineens tegen een 3-2 achterstand aan. Gelukkig raapten de Winsumer dames zichzelf snel op en werd er met extra druk naar voren gespeeld, op jacht naar de gelijkmaker.

Die viel tien minuten voor tijd toen Nieuw Roden een intrap had aan de zijkant van het veld. Deze intrap werd niet goed genomen en belandde bij Leonie Eissens in de voeten. Leonie kon deze fout afstraffen door de 3-3 te scoren. Uiteindelijk was het Trienke de Haan die Winsum naar de overwinning schoot. Met een mooie solo passeerde ze twee spelers van Nieuw Roden en kon ze strak links onderin raak schieten.

Aanstaande vrijdag staat de laatste wedstrijd van het jaar op het programma. Dan wordt om 19:00 uur tegen Drs. Vijfje vrouwen 2 gespeeld in de Ripperdahal.