Eerste driepunter FC Gonemo een feit

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hadden zichzelf de opdracht gegeven om in Enschede voor de eerste overwinning te gaan. Om dit bij een uitwedstrijd te doen valt uiteraard te prijzen en Gonemo kreeg het gelijk aan zijn zijde. FV United werd nipt met 5-4 verslagen.

Geen paniek

Gonemo en de thuisformatie waren aan elkaar gewaagd. De Winterswijkers keken in de aanvangsfase tegen een achterstand aan, maar raakten geenszins in paniek. Onder aanvoering van Nick Houwers, die twee treffers op zijn naam zette, nam Gonemo de leiding. Echter nog voor de pauze bracht FV United de score in evenwicht, 2-2.

Pech

De gastheren beschikten over een technisch begaafde ploeg. Via Menno Stemerdink kon Gonemo voor de tweede keer in dit duel op voorsprong komen. De Enschedeërs lieten zich echter niet zomaar wegzetten en bogen deze voor hen onvoordelige situatie om in eigen voordeel, 4-3. Helaas hadden zij de pech dat juist hun beste speler vroegtijdig het strijdtoneel geblesseerd moest verlaten.

Dit laatste gaf Gonemo lucht. De wedstrijd kreeg een wending die voor Gonemo goed uitpakte. Saïdjah Johannis en opnieuw Menno Stemerdink zorgden voor de eerste zege van Gonemo in de Hoofdklasse G, 4-5. 

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK