0 0
Leestijd:1 Minuten, 6 Seconden

Woensdag 14 november jl. stond Drienerlo uit Enschede op het programma. Doordat FC Gonemo met 7 man aantrad, werd gekozen voor de compacte verdedigende variant en werd het veld klein gehouden en werd er compact verdedigd.

Gelijkwaardig
De koploper van de Hoofdklasse G was geenszins van plan de koppositie te verliezen en dat bleek al in de eerste helft. Deze verliep vrij gelijkwaardig, al waren de betere kansen voor Drienerlo. Vlak voor rust werd één van de kansen van de gastheren verzilverd door een ongelukkige treffer. Enkele ogenblikken later zou 1-0 ook de ruststand worden.

Prima eindstand
Nadat er een 2e treffer te noteren viel bij Drienerlo besloten de withemden meer de aanval te zoeken. Het schot van Saïdjah, die na een goede actie via de linkerkant een schot kon lossen richting de korte hoek, vloog zuiver richting het dak van het doel en bleek onhoudbaar voor de sluitpost van Drienerlo. Dat de gelijkmaker in de lucht hing, bleek, toen snel hierna, Ösbey via een goede aanval de 2-2 kon scoren.

Het slotstuk van de wedstrijd was wederom gelijkwaardig en kansen waren er aan beide kanten, maar Fc Gonemo kon deze score vasthouden tot aan het eindsignaal.

Met een punt op zak is dit een prima eindstand om weer voorzichtig naar boven te kijken op de stand van de competitie.