Reserves Excelsior ’31-zaal lijden eerste competitienederlaag bij S.V. Dedemsvaart (incl. VIDEO)

Afgelopen woensdag hebben de reserves van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij SV Dedemsvaart met 6-4 verloren. Na een 0-2 voorsprong in de rust bleek de kampioenskandidaat toch te sterk. Hiermee kwam een eind aan de ongeslagen reeks van Excelsior’31 in deze competitie.

Bron: s.v. Excelsior ’31 (Video: Jan Nijkamp)

Voor de wedstrijd stonden beide ploegen gelijk in verliespunten en bovenaan in de stand, gevold door WRZV. Excelsior ’31 kwam goed uit de startblokken met kansen voor Rik Voortman en Daan Kreijkes. Keeper Andries Slagman had een aantal fantastische reddingen bij 0-0. Voor de rust kwam Excelsior ’31 op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Rik Voortman en Henk Lankamp, na een prachtige assist van Sander Kwintenberg.

Na de rust kwam SV Dedemsvaart sterk terug en draaide de wedstrijd om tot een 4-2 voorsprong.  Keeper Slagman scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar uiteindelijk moest Excelsior ’31 berusten in een terechte 6-4 nederlaag. 

Volgende week speelt Excelsior ’31 2 thuis tegen de andere kampioenskandidaat, WRZV. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in Sporthal de Reggehal. 

Doelpunten Excelsior ’31 2
Henk Lankamp (2), Rik Voortman, Andries Slagman

Wedstrijdselectie Excelsior ’31 2
Andries Slagman (k), Daan Kreijkes, Cor Pongers, Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Rik Voortman, Rik Harbers, Nick Averesch, Henk Lankamp en Tom Kamphuis
Coach: Gerald Keizer
Assistent-coach: Arnoud Baan

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK