ASV Lebo O17-1 doet goede zaken tegen nummer twee van de ranglijst FC Marlene O17-1

Afgelopen vrijdag kregen de mannen van ASV Lebo JO17-1 onder leiding van trainer Faysal el Badre de nummer twee van de ranglijst, FC Marlene JO17–1, op bezoek. De Amsterdammers waren overtuigd van hun kwaliteiten en wilden er alles aan doen om als winnaar uit de strijd te komen tegen de sterke ploeg uit Heerhugowaard.

Bron + Foto: ASV LEBO

Vanaf de eerste minuut liet de thuisploeg zien zich niet zomaar gewonnen te geven. Dit resulteerde in een flink aantal kansen, waarvan er twee in het doel vlogen dankzij mooie doelpunten van Zakaria en Taoufik. De ploegen gingen de rust in met een tussenstand van 2-0.

Het meest bijzondere moment speelde zich af in de tweede helft: de 13-jarige Abdoulaye Diallo, speler van ASV Lebo JO15-1, speelde in de eerste helft al zijn eerste minuten in de JO17-1 en maakte een zeer goede indruk. Deze heeft hij bevestigd door in de tweede helft een prachtig doelpunt te scoren na een mooi opgezette aanval en zorgde daarmee voor de 3-0 op het scorebord. Kort voor het einde wisten de bezoekers nog voor de 3-1 te zorgen, maar dit heeft gelukkig niet voor problemen gezorgd. Dit werd tevens de eindstand.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK