ASV LEBO O19-1 pakt overwinning in slotfase

Een maand geleden stond de laatste wedstrijd van ASV LEBO O.19-1 alweer op het programma. Woensdagavond mocht de selectie van ASV LEBO O.19-1 weer aantreden tegen Kondo Budjang FC O.19-1 in Wormer. Grote afwezige vandaag was Saber Ben Khalou.

Stand + Foto: ASV LEBO

Het begin van de wedstrijd was weer even wennen en zoeken. ASV LEBO O.19-1 begon niet sterk aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond het 0-1 voor Kondo Budjang FC O.19-1. De tegenstander zette hierna direct hoog druk. Afgelopen weken is er veel getraind om onder de druk uit te voetballen. Een ideale moment om het in de wedstrijd uit te voeren.

ASV LEBO O.19-1 liet hierna de bal rondgaan, maakte het veld groot bij balbezit en zette mooie aanvallen op. Dit resulteerde direct ook in de aansluitingstreffer van aanvoerder Younes Tounsi, 1-1. Kondo Budjang O.19-1 maakte vlak voor het rustsignaal de 2-1 uit een goed uitgespeelde counter. Dit was direct ook de score bij de rust.

Naarmate de tweede helft vorderde was het ASV LEBO O.19-1 die de wedstrijd naar zich toe trok. Een mooie aanval werd opgezet vanaf de flanken, Mohamed Bendidi was het eindstation en mocht de 2-2 binnenschieten. De verlossende einduitslag werd enkele minuten voor het eindsignaal bepaald door alweer Mohamed Bendidi, 2-3.

ASV LEBO O.19-1 heeft vandaag wederom karakter getoond en laten zien dat ze in staat zijn om een wedstrijd te lezen. Volgende week staat FC Marlene O.19-1 op het programma. Bij winst is ASV LEBO O.19-1 zeker van deelname aan de play-offs.

Opstelling: Santos(K), Mohamed, Nabil, Anass, Jordi, Amine, Ouasim, Mohamed Bendidi(2x) en Younes(C)(1x).

Woensdag 4 maart 19:15 uur
Sporthal Wormer, Wormer

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK