ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ASV LEBO O19-1 plaatst zich voor de Play Offs ten koste van FC Marlène O19-1

2 min read

Afgelopen woensdag stond ASV LEBO O.19-1 tegenover FC Marlene O.19-1. Bij winst plaatst ASV LEBO O.19-1 zich definitief voor de play-offs. Grote afwezige dit keer is Mohamed Bendidi.

Bron + Foto: ASV LEBO

De wedstrijd begon met een felle FC Marlene O.19-1. Er werd vanaf de eerste minuut hoog druk gezet. ASV LEBO O.19-1 wist zich hier goed onderuit te spelen. Na enkele minuten was het Zakaria met een knappe individuele actie die de 1-0 binnenschoot.

ASV LEBO O.19-1 liet de bal snel rondgaan en creëerde veel kansen. Vanuit de counter kon Jordi met zijn verkeerde been de 2-0 in de verre kruising binnenschieten. FC Marlene O.19-1 bleef ondanks de achterstand kalm en wachtte geduldig op een kans. Door miscommunicatie achterin werd de 2-1 op het scorebord gezet. Dit was tevens de ruststand.

Tijdens de rust heeft de technische staf opnieuw aangegeven wat de speelwijze was. Daarnaast zijn er ook tactische wijzigingen doorgevoerd. Dit resulteerde al gauw in de 3-1, fenomenale individuele actie van Zakaria waarbij drie spelers inclusief keeper werden uitgekapt.

FC Marlene O.19-1 had geen antwoord op het sterke spel van ASV LEBO O.19-1. Tounsi besloot op avontuur te gaan en gaf een fraaie assist op Mohamed die kon binnenschieten bij de tweede paal, 4-1. FC Marlene O.19-1 kwam daarna nog terug tot een eindscore van 4-3. Echter was dit niet voldoende tegen dit sterke ASV LEBO O.19-1.

ASV LEBO O.19-1 heeft zich met deze winst definitief geplaatst voor de play-offs. Wij zien daarnaast ook dat de doorstroom van talenten soepel verloopt. Mohamed Bendidi en Jordi die mogen dit keer meetrainen met ASV LEBO-1, wij wensen jullie veel succes namens de technische staf en spelers van ASV LEBO O.19-1!

Opstelling: Santos(K), Youssef(K), Mohamed(1x), Nabil, Jordi(1x), Amine, Ouassim, Zakaria(2x), Saber BK en Younes(C).

Woensdag 11 maart 20.10 uur
Sporthallen Zuid, Amsterdam

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK