HV/Veerhuys B1 al kampioen in Topklasse

Veerhuys B1 won zelf met 5-1 van Scagha. De koploper hoorde pas later dat de nummer twee van de topklasse (FC Marlène) had verloren en dat het  Hoornse team dus nu al kampioen is.

Bron: HV/Veerhuys (Foto: Jan)

Natuurlijk gaan de Play-Offs later in het seizoen nog beslissen wie de officiële kampioen van West 1 wordt.

Veerhuys miste door schoolverplichtingen Lars en José. Ondanks dat  liet het team weer zien dat het wederom een serieuze kandidaat is voor het NK.

Veerhuys B2

Veerhuys B2 had nog grotere personele problemen. Niet alleen de coach was in het buitenland, maar ook een paar spelers kwamen net op tijd terug van een school werkweek in het buitenland. Met slechts 1 wissel was het daarom lastig voetballen tegen een stug verdedigend Bergen B1.

Veerhuys kwam tegen de nummer 4 van de topklasse  nog wel op een 2-0 voorsprong, maar kon deze voorsprong uiteindelijk niet behouden. Bergen counterde naar een 3-6 overwinning.

Veerhuys C1

Bij Veerhuys C1 ontbrak Dalibor vanwege een sleutelbeen breuk opgelopen op het veld en had Ike een lichte griep. Het team speelde tegen Volendam misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Het was dan ook bijzonder spijtig dan Sam al vrij snel geblesseerd uitviel. 

Volendam wist tegen het einde van de wedstrijd toch de overwinning binnen te slepen in sporthal de Vredehof . Het werd 4-5. Complimenten voor het jonge Veerhuys C1 team zijn op hun plaats.

Goals Veerhuys: Lance 2x, Lucas en Rick beiden 1x.

1213Votes
love 55 Love
wink 412 Wink
lol 63 LoL
wow 3 Wow
cry 1 Cry
angry 1 Angry

Geef een antwoord

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK