AGOVV versterkt zich met routinier Youssef El Hammouchi

0 0

Het technische kader van AGOVVโ€™s zaaltak is erin geslaagd om voor minimaal een seizoen routinier Youssef El Hammouchi vast te leggen.

Bron + Foto: AGOVV

De 24-jarige en technisch vaardige speler El Hammouchi heeft een indrukwekkend CV. Zo doorliep hij de jeugdopleiding va De Graafschap en speelde hij 22 wedstrijden in het beloftenteam, voordat hij uitstapjes maakte naar onder meer De Meern, VV Bennekom, DTS Ede en Duno Doorwerth.  

Het afgelopen seizoen maakte hij deel uit van de selectie van –bijna kampioen in de Eerste Divisie– ZVV Ede. Veel wedstrijden speelde hij niet, omdat hij de nadruk op het veldvoetbal wilde leggen.

Aankomend seizoen gaat het volgens El Hammouchi veranderen. โ€œIk wil in seizoen 2022/2023 laten zien dat veld- en zaalvoetbal prima met elkaar te combineren vallen. Op Eredivisie-niveau bij AGOVV voetballen, betekent voor mij dat ik nog meer ervaring op kan doen en nog fitter kan worden. Mijn ambitie is dan ook om van grote waarde voor AGOVV-Futsal te zijn en te schitteren tegen topclubs als FC Eindhoven en Hovocubo,โ€ laat Youssef El Hammouchi weten.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

๏ปฟGRATIS
๏ปฟBEKIJK