Beter spelend MSV Zeemacht VR1 verliest weer met 1-4 van Drachtster Boys/HR Piping

Ging het vorige week over de zogenaamde “rode lijn“ waarachter Zeemacht verdedigde, deze keer (competitiewedstrijd) waren de Helderse vrouwen vaker en gevaarlijker te vinden op de Drachtster helft.

Bron + Foto: Drachtster Boys

Desondanks wisten de meiden van coach Symen Abe Hoekstra voor rust twee maal te scoren. Eenmaal via Mariël Miedema , die haar eerste doelpunt maakte in Drachtster dienst en Sieta de Vries die op aangeven van Esther van Toledo vrij kon intikken. Inmiddels had Zeemacht zichzelf beloond met een doelpunt, gemaakt door Melissa Zijlstra die in de 2e helft met een behoorlijke blessure het veld moest verlaten. Ruststand derhalve 1-2.

De Drachtster dames kwamen redelijk gefocust uit de kleedkamer. Er werd een tandje bijgezet en de dames van Zeemacht werden verder onder druk gezet. Dat resulteerde in de 27e minuut in de 1-3 door een schot van Esther van Toledo en de 1-4 kwam op naam van Jessie Prijs. Wedstrijd gespeeld.

Volgende week vrijdag wordt de Friese derby weer in ere hersteld. Dan voetballen de meiden van Drachtster Boys/HR Piping thuis om 20.30 uur tegen Libertas uit Damwoude. Een affiche om jaloers op te zijn.

Selectie Zeemacht VR1:
Sterre Wendt, Lara de Decker, Fabiënne Vaalt, Lean Hamburg, Monica Scholes, Chantal Boon, Bianca Kwast, Melissa Zijlstra, Joy Berendsen en Valerie Fleijsman.

Selectie Drachtster Boys/HR Piping VR1:
Anna Reitsma, Mariël Miedema, Aafke de Hoek, Suzanna Deckers, Esther van Toledo, Jessie Prijs, Lisanne Kempe, Martine Koopmans, Sieta de Vries en Richelle Gordijn.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK