Bristol Team/Logischtiek B.V. en FC Kawin delen de punten

0 0

Bristol Team/Logischtiek BV trad afgelopen vrijdag voor het eerst thuis aan in de Eerste Divisie B. De strijd om de drie punten werd aangegaan tegen FC Kawin.

Bron: Bristol Team

Het was in het begin elkaar aftasten en zoeken naar mogelijkheden. Het was te merken dat FC Kawin het initiatief liet aan de thuisploeg. De Roosendaalse vereniging probeerde met veel positiespel het verdedigende blok van FC Kawin te breken. Met veel meer balbezit lukte dit echter niet. FC Kawin gaf enkele speldenprikjes, maar eentje betekende gelijk de achterstand. De positie achterin werden niet goed ingenomen en die fout lieten de gasten niet liggen.

Een donderspeech van de trainer moest de manschappen weer op scherp zetten. Tenslotte zat er zeker in de eerste helft in hoofd van de spelers overschatting. Toch lag het initiatief qua doelpunten maken bij FC Kawin. Maar de snelle 0-2 werd enigszins teniet gedaan door Noel van Kaam. Bristol/Logischtiek was veel beter in de tweede helft en bij FC Kawin vloeide het spel achteruit. Wonderbaarlijk wisten ze toch de 1-3 te scoren door een fout van de doelman Wassim Achabar.

Vanaf dat moment gingen alle remmen los. Het tempo ging aanzienlijk omhoog. Safouane El Allaoui haalde snoeihard uit: 2-3. Opgezweept door het publiek deed de lichtgeblesseerde Salah Eddine Jaddi hetzelfde: 3-3. De thuisploeg bleef drukken en rook de overwinning. Schoten op de paal en lat hielpen niet om de drie punten in Roosendaal te houden.

Zaterdag a.s. de derde kans op de eerste overwinning. Dit zal dan moeten gebeuren in de thuishaven van TZR Fermona Boys.

Meer info: Eerste Divisie B


Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK