Bristol Team/Logischtiek B.V. heeft zijn tweede overwinning op rij te pakken

0 0

Afgelopen vrijdag werden de auto`s richting Utrecht genavigeerd. Op voorhand had de groep een goed gevoel overgehouden aan de eerdere overwinning tegen Tigers Roermond. In de spelersgroep zitten nog twee spelers in de lappenmand, maar waren wel mee afgereisd. Noël van Kaan en Achraf el Bouksaki hopen a.s. vrijdag weer aan te sluiten.

Bron: Bristol Team

Het was bij de eerste minuten duidelijk dat JCK te pakken was. Dat gevoel lieten de geel/zwarten gelijk merken. Het was dan ook de Roosendalers die dankzij Rachid Achabar op voorsprong kwam. De thuisploeg schrok meteen wakker en kantelde direct de wedstrijd. Door verdedigende fouten van Safouane el Allaoui en Yazid Shrir was de wedstrijd meteen anders.

Met een ruststand van 2-1 ging met de kleedkamer in. De speech van coach Mohammed Ahrouch hielp niet meteen veel. In de 22e minuut lag de bal achter Wassim Achabar. De goalie zou hierna uitgroeien tot de man van de wedstrijd. Met zeer cruciale reddingen hielp hij zijn ploeg aan de overwinning. Jawad Bouttaoune, Salah Jaddi 2x en Rachid Achabar konden bijdragen aan de 3-5 overwinning.

Door dit resultaat klimt Bristol Team/Logischtiek B.V. naar de middenmoot.

Vrijdag wacht thuis ZVS/Bodemflex, dat met twee punten achterstand op de huid zit. Wederom een belangrijke wedstrijd, maar de flow zit er op dit moment goed in.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK