donderdag 9 februari 2023

ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Bristol Team/Logischtiek B.V. nestelt zich in de middenmoot

0 0
2 min read
0 0
Leestijd:1 Minuten, 35 Seconden

Afgelopen vrijdag was er weer een lange reis gepland. De navigatie werd ingevoerd met de bestemming Beringe, 90 minuten rijden voor een belangrijke wedstrijd, op 10 kilometer afstand van de Duitse grens.

Bron: Bristol Team

Twee spelers bleven geblesseerd thuis, maar er was voldoende kwaliteit binnen de groep. Na het slippertje van vorige week thuis ( 2-2 gelijk tegen ZVS) wisten de mannen van Mohammed Ahrouch wat ze moesten doen.  Beringe stond voor dit duel vier punten voor op de ranglijs. Met de in topvorm verkerende Salah Jaddi werd binnen 2 minuten de 0-1 geforceerd.

Beringe hielp Bristol/Logischtiek nog een handje door een eigen doelpunt op het bord te krijgen. Een beter begin kon men niet wensen. Yazid Shir deed er vlak voor rust nog een schepje bovenop en zo ging men de kleedkamer in met een comfortabele 0-3 voorsprong.

In de tweede helft liep Bristol/Logischtiek verder door een doelpunt van Rachid Achaber. Maar bij Beringe kreeg Jeroen Verkennis het op zijn heupen. Hij scoorde de 1e treffer voor de thuisploeg. Helemaal spannend werd het toen de Limburgers een strafschop kregen. Deze werd echter gestopt door Wassim Achabar.

De Roosendaalse vereniging was weer even wakker en Younes Ben Khedda maakt de marge weer wat groter. Maar zoals eerder genoemd wilde een speler van Beringe zich niet zomaar gewonnen geven. Met twee treffers gaf het zijn ploeg nog enigszins hoop. Noel van Kaam schoot deze in flarden, in de 39e minuut bezorgde hij definitief de winst. Het was een heerlijk terugreis richting Brabant, met drie punten in de tas.

Door dit resultaat staat Beringe nu met één punt achterstand Bristol Team op de huid. Bristol/Logischtiek bezet nu de vijfde plek op de ranglijst. Eerstvolgende wedstrijd is nu 16 december a.s., thuis tegen Transito. Dit is teven de laatste wedstrijd van het jaar 2022.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK