Bristol/Logischtiek heeft dan eindelijk de eerste drie punten weten te pakken in 2023. We hebben er lang op moeten wachten, maar ze zijn meer dan welkom.

Bron: Bristol Team

Er werd afgereisd naar Roermond om aan te treden tegen het tweede team van Tigers. Mohammes Ahrouch was door de rode kaart van de vorige wedstrijd geschorst en werd vervangen door Achraf el Bousksaki. De Roosendalers kwamen niet goed uit de startblokken en hadden teveel ontzag voor de thuisploeg. Dit resulteerde dat de mannen met een 2-0 de kleedkamer moesten opzoeken. De gehele eerste helft waren er nauwelijks kansen gecreëerd en was verder ook weinig te vermelden.

In de tweede helft hielp Tigers 2 een klein beetje mee. Nadat Salah Jaddi de aansluiting had binnen geschoten was het een minuut later Sabri Haruna die in zijn eigen doel schoot. Hierna begon het ineens te draaien en liepen de aanvallen geolied. Yazid Shrir stond op de goede plek na een voorzet vanuit de zijkant. Tegen het einde van de wedstijd ging Tigers 2 meer risico`s nemen. Met de alleen maar aanvallers in het veld zochten ze de 3-3 op. Echter Salah en Rachid Achabar profiteerde hier ruimschoots van en zorgde voor de broodnodige 3 punten.

De resterden vier wedstrijden heeft Bristol/Logischtiek nog drie punten nodig om nacompetitie promotie/degradatie te ontlopen.

De doelpuntenmakers: Salah Edine 2x, Yazid Shir Rachid Achabar.

Meer info: Eerste Divisie B