Bristol Team/Logischtiek verliest in een spektakelstuk van ZVV Kroeven/Laboral Services

0 0

Het ging de boeken in als een eerste echt derby tussen twee Roosendaalse verenigingen. Het werd een spektakelstuk van de bovenste plank, waarbij de ontknoping in de staart zat.

Bron: Bristol Team

Zvv Kroeven bestaat uit spelers uit Roosendaal, terwijl Bristol Team/Logischtiek spelers grotendeels komt uit Bergen op Zoom. Met een deal die deze groep is aangegaan met Hans Lauwen was het eigenlijk Roosendaal tegen Bergen op Zoom. Dit was ook te merken in de sporthal op de tribune. Er was geen plek meer over, en er moesten zelfs supporter het schouwspel bekijken vanaf de deur via glaspanelen. Bij een dergelijk entourage behoort top zaalvoetbal, en die kwam er ook.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat was te zien in het spelbeeld. Van echte kansen kon men niet spreken, maar fouten des te meer. Bristol Team/Logischtiek goalie Wassim Achbar moest meer reddingen bieden, maar waren houdbaar en niet echt dreigend. Van de andere kant werd de keeper niet echt getest. Toch kwam Kroeven op voorsprong door Yasin Malhaoui. Een orkaan aan geluid golfde over het speelveld. Bristol Team/Logischtiek zocht voor rust nog voor de aansluitingstreffer maar schoten misten precisie.

Na rust werd er uit een voorzet van Salah Jaddi gescoord door Yazid Srhir en ook nu werd het doelpunt bejubeld door het groot aantal supporter van Bristol Team/Logischtiek. Hierna trok de oudste vereniging van Roosendaal het initiatief naar zich toe. Op de tribunes was het te merken dat de geel/zwarten het spelbeeld naar zich toe trokken. Maar Kroeven hield de aanvalsgolf tegen. Met nog vijf minuten zuivere speeltijd op de klok was een gevaarlijk vrije trap te nemen door cult figuur Ahmed Didi. Zijn ervaring voltrok het vonnis, want de pegel belandde hard tussen de palen. Met een slotoffensief probeerde Bristol Team/Logischtiek de laatste 20 seconden op de klok met de keeper nog de gelijkmaker te forceren. Geduld werd er geopperd om het laatste schot af te vuren, maar een slechte pass werd onderschept door Achmed Didi en in een leeg doel was het een koud kunstje.

Wat bij deze wedstrijd opviel was vooral het entourage op de tribunes. Een heerlijk voetbalsfeer dat gepaard ging met een zeer spannende wedstrijd. Gezien het spelbeeld was een gelijkspel meer dan terecht geweest, maar Kroeven zit in een winnende flow. De felicitaties na afloop waren dan wel verdiend maar de teleurstelling was merkbaar, want er had opnieuw meer ingezeten.

Vrijdag 4 november a.s. speelt Bristol Team/Logischtiek opnieuw een kraker. ZVG/Cagemax komt dan als de nummer twee naar sporthal de Roos. Het team dat al jarenlang de ambitie heeft op te promoveren naar de Eredivisie zal graag de punten mee willen nemen.

Wederom een pittige kluif voor het team van coach Mohammed Ahrouch.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK