De week van de waarheid voor Hovocubo

Als vertegenwoordiger van Nederland speelt Hovocubo deze week de “Main Round”-wedstrijden (groep 8) voor de UEFA Futsal Champions League, tegen FC Mostar (kampioen Bosnië-Herzegovina en tevens gastland) en de kampioenen van zowel Finland (Kampuksen Dynamo) als Moldavië (Dinamo Plus).

Het zijn qua namen waarschijnlijk niet de meest sprankelende, echter van onderschatting zal geen sprake zijn, aangezien de drie tegenstanders niet voor niets direct zijn geplaatst voor deze ronde. Mocht Hovocubo deze ronde overleven, dan zullen ze uitkomen in de “Elite Round” en zover is Hovocubo nog nooit eerder gekomen, dus daar ligt dan ook de grootste uitdaging van dit alles.

Woensdag 27 oktober a.s. staat de eerste wedstrijd gepland (16:30 uur tegen Dinamo Plus), waarna donderdag 28 oktober a.s. (16:30 uur tegen Kampuksen Dynamo) en zaterdag 30 oktober a.s. (20:00 uur tegen FC Mostar) volgen. De resultaten/belevenissen tijdens dit verblijf zullen hier, maar ook op de social media voorbij komen en uiteraard zullen de wedstrijden via een live-stream (voor zover mogelijk) te volgen zijn.

Bij deze wens ik de spelers en staf van Hovocubo alvast heel veel succes en plezier!

Programma Hovocubo:
Woensdag 27 oktober 2021, aanvang 16:30 uur: Hovocubo – Dinamo Plus
Donderdag 28 oktober 2021, aanvang 16:30 uur: Kampuksen Dynamo – Hovocubo
Zaterdag 30 oktober 2021, aanvang 20:00 uur: FC Mostar – Hovocubo

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK