ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Drachtster Boys/HR Piping toont herstel tegen ZVG/Cagemax

2 min read

Foto: Tibbesma Fotografie

Na 2 nederlagen op rij en een uitgestelde wedstrijd wegens hars op de sportvloer tegen Os Lusitanos was het voor de Drachtster meiden tijd om de rug te rechten en de volle winst te pakken. En dat lukte.

Bron: Drachtster Boys (Foto’s: Tibbesma Fotografie)

Vanaf de start van de match waren de vrouwen van Symen Abe gebrand op resultaat en vochten veel duels uit met de meiden van ZVG. Laatste 2 wedstrijden werden die duels vaak nog verloren maar vanavond zeker niet. Dat gegeven samen met een uitstekende Anna Reitsma als betrouwbare sluitpost leidde tot en verdiende overwinning.

Een overwinning trouwens met een bittere nasmaak want 2 speelsters van Drachtster Boys/HR Piping VR1 vielen zwaar geblesseerd uit. In de 1e helft belandde een ZVG speelster (zonder opzet) op het been van Aafke de Hoek waardoor ze de strijd moest staken. En in de 2e helft was er de gedreven Martine Koopmans die zich behoorlijk verstapte en haar knie verdraaide. Ook zij moest de strijd staken. Voor beide dames geldt dat er dit kalenderjaar niet meer gevoetbald wordt.

Scoreverloop:
1e minuut 1-0 Amber Werkman
5e minuut 1-1 Eline Dekker
7e minuut 2-1 Sieta de Vries
8e minuut 3-1 e.d.
27e minuut 4-1 Esther van Toledo
36e minuut 4-2 Marloes Blom
38e minuut 5-2 Esther van Toledo

Eindstand 5-2 en de Drachtster vrouwen staan weer wat vaster op de 4e stek.

Volgende week vrijdag speelt DFT1 uit tegen FC M.A.R.L.E.N.E. VR1 om 20.30 uur in Heerhugowaard, tevens voorlopig de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK