ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Drachtster Boys/HR Piping VR1 bereikt halve finale van de landelijke Beker

2 min read

Vooraf was het doel voor de vrouwen van Symen Abe Hoekstra meer dan duidelijk: winnen met in ieder geval 3 doelpunten verschil, want daardoor kwam het doelsaldo op +1 t.o.v. Futsal Feyenoord VR1 en zou de halve finale van het bekertoernooi worden bereikt.

Bron: Drachtster Boys (Foto: Tibbesma Fotografie)

Sinds de kleine nederlaag vorige week vrijdag tegen Futsal Feyenoord ging het daar alleen maar over op de trainingen en dus was het een zeer korte wedstrijdbespreking voor de Drachtster vrouwen.

En inderdaad, vanaf moment 1 zaten de Drachtsters er bovenop wat resulteerde in de 1-0 in de 1e minuut door Jessie Prijs. Om vervolgens in de 2e minuut de 2-0 te laten aan tekenen door Lisanne Kempe. Maar het duurde nog tot de laatste minuut van de 1e helft voordat de gewenste 3-0 op het scorebord verscheen. Meevoetballende keepster, Esther van Toledo, bereikte de vrijstaande Prijs die de bal onder keepster Sterre Windt door in het doel schoot, 3-0.

De 2e helft startte voor Drachtster Boys/HR Piping VR1 voortvarend . Jessie Prijs nam uit een voorzet van Lisanne Kempe de bal aan, draaide zich weg en schoot hoog in het doel raak: 4-0. Zeemacht werd sterker, begon meer druk naar voren te zetten en realiseerde uit een vrije trap de 4-1, waarna Esther van Toledo er rap 5-1 van maakte met een uitgekiende punter. Toch wist Zeemacht het verschil in doelpunten weer op 3 te brengen, door Chantal Boon: 5-2. Amber Werkman maakte in de 37e minuut aan alle onzekerheid een einde door voor een leeg doel de 6-2 binnen te schuiven.

Doel gerealiseerd!! Plaatsing voor de halve finale van de landelijke KNVB beker op vrijdagavond 4 maart a.s. om 20.30 uur in de SNIJ Noordhal (met publiek) tegen Os Lusitanos/Teamsport Equip VR1 uit Amsterdam.

Eerstvolgende competitiewedstrijd is op vrijdag 11 februari a.s. om 20.30 uur (met publiek) tegen TPP/Feyenoord Futsal VR1.

Meer info: Beker Landelijk Vrouwen

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK