Exstudiantes/Schuurman Bouwadvies VR1 wint terecht van Drachtster Boys/HR Piping VR1

0 0

ZWOLLE – Alsof de Zwolse meiden kampioen waren geworden…zo was de ontlading na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen de Drachtster vrouwen. Aan de andere kant was er de teleurstelling bij de vrouwen van coach Symen Abe Hoekstra…weer verloren tegen “angstgegner” Exstudiantes Zwolle.

Bron: Drachtster Boys

Veel gehoorde kreet in het Drachtster kamp na afloop van de wedstrijd…”dit had niet gehoeven”. Maar ja, de praktijk was anders. En inderdaad het had niet gehoeven, ware het niet dat de Piping girls op de verkeerde momenten kleine foutjes maakten en duels verloren. Gebrek aan focus, iets teveel andere zaken in het koppie of toch de tegenstander die net iets feller waren en de echte keiharde wil hadden om te winnen?

De start van de wedstrijd was, na de aftastfase, duidelijk voor Drachtster Boys/HR Piping VR1. Na 5 minuten scoorde Mariel Miedema de 0-1, haar voorlopig laatste doelpunt aangezien zij in verwachting is. Dat Jessie Prijs de 0-2 maakte op aangeven van Martine Koopmans was even logisch als verdiend….op dat moment. Vlak voor rust scoorde Rianne Bos de 1-2.

Na rust was het Daphne de Jong die de 1-3 op het bord zette en toen was het wat betreft de Drachtster vrouwen over en uit! Niet afdoende dekken bij de tweede paal, een uitglijertje en duels verliezen leidden tot een Zwolse storm. Eerst maakte Lauri Weijkamp de 2-3 en daarna voltrok Rebecca Doejaaren met een loepzuivere hattrick (3-3, 4-3, 5-3) het definitieve vonnis over de Drachtster meiden. Einstand 5-3…een verdiende overwinning voor Exstudiantes VR1.

Volgende week is Drachtster Boys/HR Piping vrij. Die week daarna wacht de nummer vier, FC Marlène (6-12), thuis en zonder publiek. Drachtster Boys/HR Piping is door het verlies van de koppositie naar een gedeelde tweede plek, samen met Drs. Vijfje (6-15), geschoven. Os Lusitanos Amsterdam (6-16) heeft de koppositie over genomen.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK