FC Eindhoven naar de finale van de KNVB Beker?

FC Eindhoven heeft alles in huis om aanstaande vrijdag de finale te halen van de KNVB beker. Tegenstander van de avond: FC Marlène uit Heerhugowaard. Het startsignaal klinkt om 21:30 uur.

FC Eindhoven

Geen onbekende
FC Marlène is geen onbekende, de nummer drie uit de Eredivisie staat op dit moment twee punten los op FC Eindhoven. De laatste ontmoeting tussen beide teams werd gekenmerkt door een zinderende slotfase. In de laatste seconden werd de wedstrijd omgebogen én beslist door onze Blauw-Witten. Het doel van de ploeg van trainer Jan Vogels zal vrijdag ongetwijfeld zijn om de wedstrijd eerder te beslissen.

KNVB beker
Twee jaar geleden stonden FC Eindhoven en FC Marlène ook al tegenover elkaar in de strijd om de KNVB beker. De finale, die in Amsterdam werd gespeeld, werd toen door de Blauw-Witten gewonnen na een zinderende penalty-serie. FC Eindhoven won in totaal drie maal de KNVB beker.

Zien we jou in Heerhugowaard? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de bus, wacht niet langer en meld je aan door te mailen naar fred@fceindhovenfutsal.nl!

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK