Gehavend Bristol Team VR1 wint overtuigend van de reserves

Roosendaal – Bristol VR1 heeft woensdag 27 oktober jl. goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste plekken. De thuisploeg wist probleemloos het tweede team opzij te zetten.

Bron: Bristol Team (Foto: Johan Mouwen)

Bij Bristol VR1 was het debuut van Lynn den Ridder te begroeten en mocht Tessa van Overveld na lange tijd weer haar opwachting maken binnen de selectie, die aan de strijd begon zonder enige wissels.

Na vijf minuten spelen was het Griffith Vaissaire die door de verdediging sneed en de bal hard binnenschoot. De topscorer was op dreef en bleek onhoudbaar voor de verdedigsters van het tweede team van Bristol Team. Als een dief in de nacht was ze telkens gevaarlijk voor het doel.

Opvallender was de rol van de pas 17 jarig Lynn den Ridder. Opgetrommeld door reserve aanvoerster Vaissaire om de boel compleet te krijgen door de vele afmeldingen. Ze had zich snel aangepast in het spel. In haar debuutwedstrijd wist ze 2x te scoren. Het was voor het eerste dat ze in de zaal speelde maar wist te vertellen dat het naar meer smaakte.

Van enige tegenwind was tijdens dit onderling te duchten. De bank was bij het tweede team goed gevuld tegenover geen bankzitters bij VR1.

Tessa van Overveld mocht na lange tijd het gele shirt weer dragen, en deed dit niet onverdienstelijk. Ook zij wist in de 11-3 gewonnen wedstrijd het net twee keer te vinden.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK