GEZOCHT! Trainer/coach G.S.F.V. Drs. Vijfje 2

0 0

Voor het seizoen ‘22/’23 is de Groninger Studenten Futsalvereniging Drs. Vijfje op zoek naar een trainer/coach voor Drs. Vijfje Heren 2. Heren 2 komt uit in de Hoofdklasse zaal. De belangrijkste taak van de trainer/coach is minimaal één keer in de week een training geven en de wedstrijden te  coachen van het team. Daarnaast heeft de trainer/coach nauw contact met de trainer van Heren 1  over de tactieken en de spelers. 

Bron: G.S.F.V. Drs. Vijfje

Drs. Vijfje Heren 2 traint tweemaal in de week, op maandag en woensdag. Tijdens deze trainingsmomenten staan plezier, beleving en wedstrijdgericht spelen centraal. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. 

Het team beschikt momenteel niet over een trainer/coach. Als trainer/coach zul je daarom samenwerken met de trainer van Heren 1. Ook word je in je werk ondersteund door de Technische Commissie van Drs. Vijfje. 

Wat hebben wij te bieden?
– Een gezellige, gedreven groep met een goede basis in het zaalvoetbal
– Een passende vergoeding

Wat verwachten wij van jou?
– Beschikbaarheid op vrijdagavond
– Ervaring met zaalvoetbal en tactieken voor in de zaal

Kan jij je vinden in de bovengenoemde punten en heb je interesse deze functie volgend seizoen in te vullen? Neem dan contact op via wedstrijdsecretaris@vijfje.nl of via 06-11148003. We gaan dan graag eens samen een kopje koffie drinken om het een en ander te bespreken.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK