Groene Ster uitgeschakeld in de KNVB beker

Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Youssef El Badey verloor in Berkel-Enschot met 4-1 van eerstedivsionist BE’79 en is daardoor uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster behaalde vorig seizoen nog de finale, maar kwam afgelopen vrijdag van een koude kermis thuis. De thuisploeg opende zeer agressief aan het duel en loste direct een aantal waarschuwingsschoten op het doel van doelman Youssef Ben Sellam af. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong en niet veel later werd het zelfs 2-0. De Vlissingers waren slordig en kregen nauwelijks kansen tegen het sterke BE’79.

In het tweede bedrijf kwamen de Brabanders al snel op 3-0 en leek het duel gespeeld. Groene Ster probeerde het nog wel, maar de echte scherpte was er niet. Hoessein Bouzambou benutte een strafschop, maar niet veel later zorgde BE’79 voor de verdiende 4-1. In het slotakkoord was het aan doelman Youssef Ben Sellam te danken dat de score niet hoger uitviel.

Groene Ster Vlissingen is in de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi uitgeschakeld door eerstedivisionist BE’79.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK