Groene Ster Vlissingen verliest weer van FCK De Hommel

0 0
Leestijd:2 Minuten, 6 Seconden

VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd om van die laatste plaats in de kampioenspoule te komen. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor wederom van FCK De Hommel, in eigen huis werd er met 3-7 verloren. De Vlissingse goals werden geproduceerd door Khalid El Hattach (2x) en Ufuk Kahveci.

Bron: Groene Ster Vlissingen

*** Mourad Azzanagui kwam vanavond voor de 250e keer in actie voor Groene Ster Vlissingen en staat hiermee nu op de vijfde plaats van spelers met de meeste gespeelde wedstrijden voor onze club.***

De Vlissingers begonnen zwak aan het duel en dit zorgde ervoor dat de bezoekers uit Den Bosch meteen tot een aantal goede kansen kwamen. Doelman Karim Ben Sellam hield de eerste Brabantse pogingen nog tegen, maar moest na vijf minuten zich dan toch gewonnen geven; 0-1.

Groene Ster was zoekende en had moeite om terug in de wedstrijd te komen. De gasten profiteerden hier optimaal van en kwamen niet veel later zelfs op 0-2. Na deze tegentreffer kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Onder aanvoering van sterkhouder Khalid El Hattach kwam Groene Ster terug in de wedstrijd. El Hattach zorgde hoogstpersoonlijk voor de 1-2, net voor rust.

In het tweede bedrijf een beter startend Groene Ster. De thuisploeg zat er bovenop en dit zorgde ervoor dat Groene Ster een aantal goede kansen kreeg. Via een schitterende actie van Khalid El Hattach werd het al snel 2-2. El Hattach omspeelde een tegenstander en sleepte de Brabantse doelman om de bal vervolgens koeltjes in het doel te schuiven. De Vlissingers roken bloed en gingen op zoek naar meer. Via een fraaie actie van Achraf Laabich maakte de talentvolle Ufuk Kahveci, met zijn eerste treffer in het eerste, voor de 3-2 voorsprong.

Lang kon de thuisploeg hier niet van genieten, want de bezoekers maakten al snel 3-3. Het spel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Zo raakte Istvan Bakx de paal en zagen Hamza Zariouh en Nabil Azzanagui hun inzetten gekeerd worden. De bezoekers gingen beter met de kansen om. Via een slim genoten uitbal stond het 3-4 en niet veel later werd het ook nog 3-5. Groene Ster kwam deze klap niet meer te boven en in de slotfase liepen de bezoekers zelfs nog uit naar een 3-7 eindstand.

Selectie Groene Ster:
Karim Ben Sellam; Paulo Pires Gomes; Khalid El Hattach (C), Mourad Azzanagui, Salim Sandee, Istvan Bakx, Nabil Azzanagui, Haitam Kadiri, Hamza Zariouh en Ufuk Kahveci.

Meer info: Eredivisie

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
P