Landelijke bekerloting en wedstrijden voor de zaal bekend

Hjalmar Hoekema heeft de loting verricht voor de voor- en eerste ronde van de Landelijke zaalvoetbalbeker bij de mannen. Daarna heeft de trainer-coach van RKAV Volendam ook de teams voor de landelijke beker bij de vrouwen aan elkaar gekoppeld. Omdat het seizoen 2020/’21 voortijdig werd afgebroken zijn de districtsteams die nog actief waren in het toernooi geplaatst voor het landelijke bekertoernooi.

Bron: KNVB

Mannen

In de voorronde zijn elf wedstrijden vastgesteld. Deze duels worden gespeeld op vrijdag 10 september 2021.  De districtsteams spelen in deze ronde een thuiswedstrijd. PKC’83 (Noord), VNS United (West I), Zeemacht (West I), Excelsior’31 (Oost) en LZV/Kuypers Hair&Wel (Oost) zijn vrijgeloot.

In de eerste ronde komen de zestien Eredivisieteams, de vijf vrijgelote teams en de elf winnaars uit de voorronde in actie. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 1 oktober 2021.

In deze ronde zijn enkele eredivisieteams aan elkaar gekoppeld. FC Marlène treft AGOVV in Heerhugowaard, ASV Lebo gaat op bezoek bij FC Eindhoven en  Groene Ster Vlissingen ontvangt Leekster Eagles.

Beker landelijk mannen

Vrouwen

In de landelijke beker vrouwen zaal zijn twaalf clubs geplaatst in vier poules van drie. De teams spelen een hele competitie van vier wedstrijden. De winnaar van elke poule plaatst zich voor de halve finale.

Beker landelijk vrouwen


Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK