Noël Oude Bennink ook volgend seizoen hoofdtrainer van Heracles Almelo Futsal

0 0

Het Bestuur & Technische Commissie van Heracles Almelo Futsal zijn verheugd te kunnen melden dat Noël Oude Bennink ook volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn bij Heracles Almelo Futsal.

Bron + Foto: Heracles Almelo Futsal

Na evaluatie gesprekken met verschillende selectie spelers, overleg met het hoofd van onze Technische Commissie en uiteraard een evaluatie met hoofdtrainer Oude Bennink zelf, konden we als bestuur maar een conclusie trekken: Doorgaan op de weg die we zijn ingeslagen en doorgaan met de missie waar we met elkaar aan zijn begonnen, namelijk Heracles Almelo Futsal naar het hoogste zaalvoetbal niveau van Nederland brengen.

Wij vinden het fantastisch om te zien op welke manier Oude Bennink, ondanks tegenslagen door de pandemie, ook dit seizoen met de spelersgroep werkt aan het hogere doel. Bewonderenswaardig om te zien hoeveel tijd en energie hij investeert in deze fantastische spelersgroep. En mooi om te zien hoeveel plezier en saamhorigheid er vanaf spat! Dat maakt ons trots!

Tot juni 2023 blijft Oude Bennink in ieder geval aan Heracles Almelo Futsal verbonden. Het Bestuur & Technische Commissie zijn blij met deze uitkomst en zien uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK