0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

Vrijdagavond 4 september jl. was het dan eindelijk zover; na verschillende oefenwedstrijden gespeeld te hebben nu een wedstrijd om het echt.

Bron + Foto: OACN-Boys

OACN trad aan in een bekerduel tegen Hoofdklasser Hertha. De eerste 5 minuten gebeurde er weinig in de wedstrijd. Het was Hertha dat veel balbezit had. Hertha probeerde OACN naar voren te laten komen en zo via de snelle spelers voorin te counteren. OACN was echter geduldig en ging hier niet in mee. Na de eerste 5 minuten nam OACN de regie in de wedstrijd over en opende ook de score. Dat deed het voor rust overigens nog 2 keer en zo was de ruststand dus 0-3.

De 2e helft wist OACN goed te starten al snel werd de score verhoogd naar 0-4. Dan zou je zeggen wedstrijd is gespeeld en rustig de wedstrijd uitvoetballen. Echter na de 0-4 was er een wat slordige fase bij OACN. In deze fase wist Hertha ook via 2 goede aanvallen terug te komen in de wedstrijd naar 2-4.

Hertha begon er weer geloof in te krijgen en kreeg nog een aantal goede kansen op 3-4. Deze kansen werden niet verzilverd door de thuisploeg en het was OACN dat uiteindelijk verder wist uit te lopen naar 2-5. Het verzet van Hertha was nu gebroken. Hertha had het gevoel niet meer dat er nog wat mogelijk was en liet het dus ook een beetje lopen in de laatste minuten. OACN profiteerde hiervan door in de laatste 5 minuten nog 3 goals te maken.

De eerste wedstrijd van het beker seizoen werd dus afgesloten met een 2-8 overwinning.