Publiek voorkomt eerste zege voor FC Westland!

0 0

De zaalvoetballers van FC Westland waren in de wedstrijd tegen HZV/Het Vennewater bezig aan een inhaalrace, totdat de vlam in de pan sloeg en het arbitrale trio niets anders kon dan de wedstrijd staken.

Bron: FC Westland

FCW had het lastig in de 1e helft tegen de bezoekers uit Heiloo. Halverwege keek de ploeg van James Dhanai aan tegen een 0-2 achterstand welke kort na de pauze vergroot werd naar 0-3.

De ommekeer kwam in de 27e min. toen HZV-speler Jerry van Sluis zijn 2e gele kaart kreeg en Nabil Hadiu tijdens de man meer situatie de 1-3 wist te scoren. De Noord Hollandse ploeg mocht na deze treffer weer compleet door, maar zag Aimen Said binnen 1 min. de 2-3 scoren.

Het publiek ging er goed voor zitten en HZV was rijp voor de sloop; 6 min. voor tijd was het dan ook Aimen Said die de 3-3 scoorde. Met het hoofd nog in de wolken kreeg een verdedigend te slap opererend FCW in dezelfde minuut weer de 3-4 om de oren.

FCW verdiende 4 min. voor tijd een strafschop toen de keeper van HZV, eerder al bestraft met geel, nu een directe rode kaart kreeg vanwege een bewuste elleboogstoot uit frustratie aan een speler van FCW. Een strafschop kon echter niet meer genomen worden, doordat er na de elleboogstoot een opstootje ontstond waar ook een aantal toeschouwers zich mee bemoeiden. De scheidsrechters konden niet anders dan de wedstrijd staken, zeker ook omdat de toeschouwers moeizaam tot bedaren kwamen.

Het betreden tot het speelveld is uit den boze en FCW had hiervoor al een voorwaardelijke straf van de KNVB die nu geeffectueerd zal worden. Deze voorwaardelijke straf had FCW gekregen toen toeschouwers eerder dit seizoen uit vreugde het veld betraden. Dit voorval zal echter zwaarder bestraft worden daar dit nu het staken van de wedstrijd tot gevolg had.

Meer info: Eerste Divisie A

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK