REMINDER !!! – Oranje Futsal treft wereldkampioen Argentinië

0 0

Regerend wereldkampioen Argentinië is de tegenstander van Oranje Futsal (Nederlands zaalvoetbalteam) voor twee oefenwedstrijden op 5 en 7 september 2021. Het team van bondscoach Max Tjaden treft in de regerend wereldkampioen en de huidige nummer 3 op de wereldranglijst een sparringpartner van formaat in de voorbereiding op het EK Futsal 2022 dat op 19 januari 2022 in eigen land begint.

Bron: OnsOranje

De wedstrijden van Oranje Futsal worden op zondag 5 september a.s. om 18.00 uur gespeeld in het Topsportcentrum in Rotterdam en op dinsdag 7 september a.s. om 19.00 uur in de Van der Knaaphal in Ede.   

Resultaten tegen Argentinië

Nederland kwam in totaal vijf keer eerder uit tegen Argentinië. Van deze wedstrijden werden er twee gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en één wedstrijd werd verloren. De laatste ontmoeting tussen beide landen dateert van 16 december 2006. Argentinië – Nederland eindigde destijds in 2 – 2. 

In juni speelde Oranje ook al vier interlands in hun voorbereiding op het EK in eigen land. Slovenië en Italië waren tussen 19 juni en 24 juni de tegenstanders. Oranje Futsal won de eerste wedstrijd tegen Slovenië met 5 – 2 en speelde de tweede wedstrijd met 4 – 4 gelijk. Italië was in eigen huis twee keer te sterk voor Nederland. Deze wedstrijden eindigden in 3 – 2 en 6 – 4. 

Finale in Ziggo Dome

Het aftellen is begonnen: over iets meer dan een half jaar start het EK Futsal in Nederland. Het belooft een spectaculair evenement te worden, dat wordt gespeeld in de Ziggo Dome (Amsterdam) en Martini Plaza (Groningen). Het wordt het grootste EK Futsal ooit. Vanaf woensdag 19 januari 2022 strijden liefst zestien landen om de Europese titel.

Nadat er 31 wedstrijden zijn afgewerkt, wordt de finale op zondag 6 februari in de Ziggo Dome gespeeld voor maximaal 10.500 toeschouwers. Nederland is als gastheer automatisch geplaatst voor de eindronde. In 2014 was Nederland voor het laatst actief op een eindronde, toen op het EK Futsal in Antwerpen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze wedstrijden is nog niet begonnen. Hierover wordt op een later moment nog gecommuniceerd.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK