Staf van Hovocubo blijft ongewijzigd

Met trots kan de club mededelen dat de staf van Hovocubo ongewijzigd blijft. De samenwerking is sterk en goed en dus is er ook weinig aanleiding voor grote wijzigingen.

Bron + Foto: Hovocubo

Coaches
Sander van Dijk blijft minimaal twee jaar langer als de hoofdcoach van Hovocubo. Sinds hij de overstap maakte naar Hovocubo (2006) is de oefenmeester verantwoordelijk voor de selectie. De successen volgden elkaar op en de chemie is er nog steeds. Daarnaast is Sander van Dijk toegevoegd aan de technische staf van Oranje, waar hij tesamen met Zaid el Morabiti topcoach Miguel Andres Moreno terzijde zal staan. Doelstelling: verdere ontwikkeling van het Nederlandse zaalvoetbal.

Appie Marbah zal ook komend seizoen als rechterhand van Sander van Dijk binnen de selectie aanblijven. Zijn functioneren is als zeer waardevol ervaren en de verstandhouding is uitstekend. Marbah was ook afgelopen seizoen assistent-coach bij de beloftes van Oranje.

Staf
De ondersteunende staf blijft nagenoeg ongewijzigd: fysiotherapeut Jari Koen en sportmasseur Helene van Rooij zullen de fitheid van spelers waarborgen met op de achtergrond een klankbord in Dennis Hooijberg, die als arts voor adviezen zorgt en een rol speelt in de Championsleague en inmiddels een niet te missen belangrijke schakel is binnen de selectie.

Teammanager Tineke Diaz en teambegeleider Gaby van de Werf zorgen ervoor dat alle randzaken rond het team op orde zijn. Keeperstrainer Jasper Boon doet i.v.m. drukte een stapje terug.

Spelersgroep
Binnen de selectie zijn verder een aantal kleine mutaties: Soufian Charraoui maakt de fantastische stap naar het professionele voetbal bij het Franse Mouvaux Lille Metropole Futsal. Yoshua St. Juste stopt met spelen op het allerhoogste niveau. Zijn maatschappelijke carriere is niet meer te combineren met volledige focus op het hoogste niveau. Hij maakt een stapje terug en zal beschikbaar zijn voor Leekster Eagles als de gelegenheid daarvoor is. Beide spelers zullen we nog tegenkomen. Soufian komt met zijn nieuwe ploeg in de voorbereiding een oefenwedstrijd spelen in De Opgang. Yoshua zal mogelijk met de Eagles zich in de Opgang melden om in competitieverband te spelen.

Nieuwe spelers voor Hovocubo zijn Noureddine Oulad Ben Youssef (A.S.V. LEBO), Oualid Tarifit (OACN Boys) en een oude bekende, Tijani Cherkaoui (VNS United).

Meer info: Eredivisie

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK