Symen Abe Hoekstra stopt als trainer van Drachtster Boys/HR Piping VR1

0 0

Na 7 seizoenen de vrouwen van Drachtster Boys/HR Piping te hebben getraind heeft Symen Abe Hoekstra besloten om aan het einde va dit seizoen te stoppen als trainer van dit vrouwenteam. Hij geeft aan dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en die ligt wellicht weer bij een mannenteam.

Bron: Drachtster Boys (Foto: Tibbesma Fotografie)

In de afgelopen 7 jaar heeft Hoekstra met veel plezier gewerkt met de Drachtster vrouwen en zeker ook met succes. Het meest succesvolste seizoen was het seizoen 2016-2017 In dat seizoen werd de ploeg landskampioen en wonnen ze de landelijke KNVB beker. Tevens werd ook nog de SuperCup gewonnen. Hoekstra zijn fanatieke wijze van trainen en coachen zorgde er voor dat menig speelster zich ontwikkelde.

Wij gaan natuurlijk aan het einde van het seizoen op gepaste wijze afscheid nemen van Symen Abe Hoekstra en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière als zaaltrainer. Voorlopig staat Hoekstra nog voor de uitdaging om, samen met de vrouwen, van het huidige seizoen een succes te maken. Drachtster Boys/HR Piping VR1 staat nu 5e in de competitie en staat met één been in de halve bekerfinale.

Drachtster Boys/HR Piping gaat in de komende tijd op zoek naar een passende vervanger voor Hoekstra.

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK