0 0
Leestijd:1 Minuten, 33 Seconden

Na twee weken niet gespeeld te hebben, stond afgelopen vrijdag de topper tegen ZVG/Cagemax op het programma. ZVG was op dat moment de ongeslagen koploper, samen met ZVV Kroeven. Bij onze mannen ontbraken Souhail, Mohamed en Sven.

Bron + Foto: TZR Fermonia Boys

De wedstrijd was nog geen 2 minuten oud en er stond al een stand van 1-2 op het score bord.

Binnen 20 seconden stond de 0-1 op het scorebord. Ali die de bal onderschepte, speelde Sami vrij voor de keeper en deze wist hier wel raad mee. Lang konden onze mannen niet genieten van de voorsprong. 15 seconden later scoorde ZVG door balverlies de gelijkmaker. Een minuut later was het weer raak. Dit keer een individuele actie door Sami, die de bal In de lange hoek wist binnen te schieten.

Na de 1-2 stonden beide ploegen beter in de organisatie en werd de hoofdrol opgeëist door de keepers. Met name de keeper van ZVG hield hun ploeg in de eerste helft in de wedstrijd.

Na de rust startte onze mannen niet goed. Balverlies werd wederom afgestraft en de 2-2 stond op het scorebord. In deze fase hadden onze mannen het moeilijk. Hierbij werd het nog moeilijker gemaakt door de heer Menick, scheidsrechter van dienst. Dit door onze doelman Ennes onterecht met rood van het veld te sturen (Ennes raakte de bal i.p.v. de speler). In die fase liep ZVG uit naar een 4-2 voorsprong.

Na de 4-2 herpakte onze mannen zich en bogen de achterstand om in een 4-5 voorsprong. Dit door doelpunten van Ali, Sami en Naoufal.

Een echte teamprestatie, met daarbij ook de credits voor onze beide keepers (Lythiano die Ennes na de rode kaart goed verving).