VV Westerkwartier pakt 3 punten van een fysiek sterk Usquert

0 0

De keepers speelden vrijdagavond een hoofdrol in de wedstrijd Westerkwartier – Usquert in de Topklasse van het zaalvoetbal. Erwin Heidinga van Westerkwartier -hij was niet helemaal fit- begon zwak door al na een halve minuut een houdbare bal te laten glippen, maar de thuisclub repareerde dit vlot door in dezelfde minuut de gelijkmaker te scoren via Rick Renkema: 1-1.

Bron: VV Westerkwartier

Daarna ontspon zich een intensieve wedstrijd waarin met name promovendus Usquert er veel tempo en energie in wist te gooien. Westerkwartier moest daarin mee, maar dat kwam niet ten goede aan de nauwkeurigheid. Doelman Wouter Meijer van Usquert wist een aantal keren Joey Hummel van het scoren af te houden en zodoende wist het betere Westerkwartier niet door te drukken.

Vlak voor rust was het dan toch raak via een vlot lopende combinatie tussen Jacob Tjoelker en Rutger van der Veen zodat Hummel de 2-1 kon binnen tikken.

Na rust scoorden de gasten uit Noord Groningen met een van richting veranderd schot en kon Westerkwartier opnieuw beginnen. De winnende 3-2 werd gescoord door Jacob Tjoelker vanuit een overtal situatie. Vlak daarvoor en daarna moest doelman Heidinga namens de thuisclub handelend optreden en deed dat uitstekend.

VV Westerkwartier begint de competitie in ieder geval met twee overwinningen en dat is een hoopgevend begin.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK