Westerkwartier pakt verdiende overwinning in laatste minuut

0 0

DRACHTEN – Het ervaren Futsal Dragten was dit keer de tegenstander van de zaalvoetballers van V.V. Westerkwartier en dat is om meerdere redenen een aansprekende wedstrijd. Allereerst is trainer/coach Erik Donker van Westerkwartier woonachtig in Drachten en daarnaast heeft hij de roodhemden ooit drie jaar getraind. Extra pikant ingrediënt: Donker zijn zoon speelde mee, dus tegen het team van zijn vader.

Bron: V.V. Westerkwartier

De twee teams waren in de eerste helft volkomen aan elkaar gewaagd, ware het niet dat de slimme routinier Thommie Saija de thuisclub vlak voor de rust op een 1-0 voorsprong zette.

In de tweede helft dezelfde heen en weer golvende wedstrijd, maar de uitmuntende doelman van Futsal Dragten -Jeroen Dragt- kreeg steeds meer werk te doen. De spitsen van Westerkwartier Henkjan de Boer en de eindelijk weer herstelde Joey Hummel doken gevaarlijk op, maar Dragten wist van geen wijken.

Tot de laatste vijf minuten aanbraken. Twee keer binnen een paar minuten was het de behendige topscorer Rick Renkema die door spelmaker Jacob Tjoelker gelanceerd werd en ook twee keer koelbloedig wist af te ronden in de verre hoek, waardoor Westerkwartier een zwaar bevochten, maar verdiende 1-2 overwinning kon bijschrijven.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK