Westerkwartier verliest in een matige wedstrijd van Beilen

BEILEN – Tegen het bijna onderaan staande Futsal Beilen speelde V.V. Westerkwartier een zeer matige wedstrijd. Tot drie keer toe lieten de zaalvoetballers uit Leek en omstreken de Drenten terugkomen in de wedstrijd.

Bron: V.V. Westerkwartier

Bij een 0-1 voorsprong (prachtige aanval met als eindstation Henkjan de Boer) werd de 1-1 knullig weggegeven door onvoldoende druk op de bal. Bij een 1-2 voorsprong (punter van Jacob Tjoelker) werd Westerkwartier gefopt uit een intrap en werd het nog erger toen Beilen via een briljante lob wist te scoren: 3-2.

Daarna kwam er een goede fase voor Westerkwartier en wisten Rick Renkema en Menco Oedzes de stand weer om te draaien (3-4). In plaats van de wedstrijd rustig uit te spelen en te wachten op de ruimte die zou komen, leed Westerkwartier onnodig balverlies, nam te veel risico, speelde onnodig terug op de keeper en liet zich de kaas van het brood eten.

Coach Erik Donker was zeer teleurgesteld: ‘Ik verwacht een stevige reactie van de spelersgroep in de laatste twee wedstrijden van het seizoen.’

Meer info: Topklasse F

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK