Westerkwartier verliest kansloos van een fit en afwachtend Drs. Vijfje

Binnen één minuut raakte Rutger van der Veen geblesseerd en daardoor had Westerkwartier nog maar één wissel afgelopen vrijdag tegen het gerenommeerde studententeam van Drs. Vijfje in Groningen.

Bron: V.V. Westerkwartier

Binnen tien minuten was het 3-0 voor de stad Groningers en voor Westerkwartier was er geen houden aan. Aan de bal zijn alle spelers van Westerkwartier betere voetballers dan de studenten van Vijfje, maar zij spelen met twee complete blokken en zijn daarnaast zeer fit.

In de tweede helft hetzelfde beeld: Westerkwartier sterk aan de bal, maar niet in staat echt door te drukken en een fit en afwachtend Vijfje dat op de juiste momenten toeslaat, wat uiteindelijk een eindstand van 6-0 op het scorebord bracht.

Westerkwartier breidt per direct de selectie uit met Albert Berghuis, die als talentvolle veldvoetballer een verleden heeft bij Winsum/Viboa en ook speelde bij GVAV en Be Quick. Daarnaastspeelt Henkjan de Boer de laatste weken ook al steeds mee, hij speelt ook op het veld bij Westerkwartier.

Erik Donker -ook komend seizoen coach bij Westerkwartier- is blij met de uitbreiding van de te krappe selectie: ‘Je kunt geen Topklasse spelen met de smalle selectie die wij hebben, daarom is het goed dat er spelers bijkomen’.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK