Zaalvoetballers Excelsior ’31 sluiten seizoen af met overwinning

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond het seizoen in de Eerste Divisie B afgesloten met een overwinning. In eigen huis versloeg het LZV/Kuypers Hair & Wellness met 3-2.

Bron: s.v. Excelsior ’31

Excelsior’31 maakte het zichzelf onnodig moeilijk tegen de bezoekers uit Lichtenvoorde. De Rijssenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Na het openingsdoelpunt verzuimde het de score verder op te voeren. Het raakte driemaal de paal en de keeper stond tot tweemaal toe een zekere doelpunt in de weg. De bezoekers hadden vervolgens één poging nodig voor een treffer waardoor er bij rust een 1-1 stand op het scorebord stond.

Na de theepauze zette Rik Voortman Excelsior’31 weer op voorsprong, maar niet veel later kwam LZV/Kuypers weer naast Excelsior’31. De rood-witten gingen in de slotfase voor de winst, in de wetenschap dat het hierdoor nog twee plekjes kon klimmen op de ranglijst. De overwinning kwam er uiteindelijk ook. Met zijn 19e treffer van het seizoen was het Cor Pongers die verantwoordelijk was voor de 3-2 en hiermee de thuisploeg drie punten bezorgde. Excelsior’31 eindigt het seizoen hiermee op een verdienstelijke zevende plaats.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van coach John Baas, keeper Frank Beltman en Jan Borghuis. Laatstgenoemde zal zich richten op het verzorgen van trainingen binnen de club en wellicht in noodgevallen nog te zien zijn binnen de lijnen.

Excelsior’31 – LZV/Kuypers 3-2 (1-1)
1. 1-0 Jan Borghuis
8. 1-1 Nick Reukers
28. 2-1 Rik Voortman
30. 2-2 Nick Reukers
37. 3-2 Cor Pongers 

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Frank Haase (k), Remco van Leeuwen, Jan Borghuis, Lucas Aydin, Cor Pongers, Rik Voortman, Henk Lankamp, Wouter Averesch en Sander Jansen.

Meer info: Eerste Divisie B

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK