Zaalvoetballers Excelsior’31 uitgeschakeld in bekertoernooi (incl. VIDEO’s)

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 wisten vrijdagavond niet voor een stunt te zorgen in de achtste finale van het landelijk bekertoernooi. Zonder publiek ging de eerstedivisionist uit Rijssen in eigen huis met 1-8 onderuit tegen eredivisionist Tigers Roermond.

Bron: s.v. Excelsior’31 (Video’s: Excelsior’31 TV)

Excelsior’31 kon zich geen betere start wensen en kwam vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. De eerste kans van de wedstrijd werd direct gepromoveerd tot een doelpunt. Excelsior’31 deed in de eerste helft niet onder voor de eredivisionist. Maar na de voorsprong kreeg het een lesje in effectiviteit van de bezoekers uit Roermond. De Rijssenaren gingen slordig om met de kansen. De bezoekers hadden daarentegen het vizier wel op scherp staan. Ruststand 1-4.

Na de thee werd er lange tijd niet gescoord. Het niveauverschil werd steeds groter waardoor Tigers Roermond uitliep naar 1-6 voorsprong. In de tussentijd bleef Excelsior’31 kansen krijgen, maar meer dan één doelpunt zat er deze avond niet in. Excelsior’31 wisselde vervolgens haar keeper in voor een vijfde veldspeler. In plaats van zelf te scoren deden de bezoekers dat nog tweemaal, waardoor er uiteindelijk een 1-8 eindstand op het scorebord stond.

Excelsior’31 kan het vizier nu weer richten op de competitie. Aanstaande vrijdag wacht het uitduel bij koploper ZVV Ede in de eerste divisie. Het duel in Ede start om 20:45 uur.

Excelsior’31 – Tigers Roermond 1-8 (1-4)
5. 1-0 Cor Pongers
6. 1-1 Ayoub Tamoukh
9. 1-2 Ayoub Tamoukh
11. 1-3 Solaiman Ramdani
13. 1-4 Aimane M’Rabet Eloued
31. 1-5 Walid Afkir
32. 1-6 Solaiman Ramdani
35. 1-7 Ilias Ramdani
40. 1-8 Walid Afkir

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Frank Beltman (k), Willard ter Stal (k), Jan Borghuis, Remco van Leeuwen, Cor Pongers, Lucas Aydin, Rik Voortman, Wouter Averesch, Daan Kreijkes en Sander Kwintenberg

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK