Zaalvoetballers Excelsior’31 uitgeschakeld in bekertoernooi

0 0

UTRECHT / RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 zijn er niet in geslaagd om de volgende ronde te behalen van de landelijke KNVB-beker. De ploeg van Ichtus Rahanra en Remco van Leeuwen was niet opgewassen tegen JCK/Aiso: 6-1.

Bron + Foto: s.v. Excelsior ’31

Excelsior’31 kwam in de veertiende minuut op een 1-0 achterstand, nadat het zelf even daarvoor de paal had geraakt. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar Excelsior’31 stond in verdedigend opzicht haar mannetje. Een aantal keren wat hachelijke momenten voor het doel van doelman Willard ter Stal, maar de sluitpost liet zich zien in de eerste helft.

Kort na rust een scrimmage in het doelgebied van Excelsior’31 met een 2-0 achterstand tot gevolg. Deze achterstand bleef tot tien minuten voor tijd op het scorebord staan. Hierna was de pijp leeg bij Excelsior’31. De fysiek sterke thuisploeg liep uit naar een 6-0 voorsprong. Henk Lankamp zorgde in de slotfase voor de eretreffer. Eindstand 6-1.

Aankomende vrijdag reist Excelsior’31 naar Groningen voor het tweede competitieduel in de eerste divisie. Om 20.30 uur speelt het dan tegen Drs. Vijfje.

Meer info: Beker Landelijk

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK