Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan WMC/EP De Treffer

0 0

RIJSSEN – In de landelijke Eerste Divisie hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 weer drie punten bijgeschreven. Het won vrijdagavond jl. het thuisduel tegen WMC/EP De Treffer met 4-2. Gemakkelijk ging het deze avond echter niet.

Bron: s.v. Excelsior ’31

De Rijssenaren begonnen uitermate zwak aan de eerste helft. De defensie was zoekende en liet zich een aantal keren in de luren leggen, met een 0-1 achterstand als gevolg. Het was aan keeper én Man of the Match Willard ter Stal te danken dat de achterstand niet verder op liep. Nadat Remco van Leeuwen zijn opwachting maakte in de defensie kreeg Excelsior’31 langzaam meer grip op de wedstrijd, al wist het voor de rust niet te scoren.

Na rust stelde Excelsior’31 orde op zaken. Nadat van Leeuwen eerst nog de paal trof, was het niet veel later Rik Voortman die voor de gelijkmaker zorgde. Good-old Arnoud Baan, deze avond ook van stal gehaald, zette Excelsior’31 niet veel later op voorsprong. Via een corner was het Cor Pongers die de stand naar 3-1 tilde. Excelsior’31 leek de wedstrijd uit te kunnen spelen, maar een zeer fraaie treffer van de bezoekers bracht kort voor tijd de spanning terug. Excelsior’31 had het fysiek zwaar, maar Henk Lankamp gooide de wedstrijd in de slotminuut definitief op slot. Eindstand 4-2.

Hoewel Excelsior’31 een rommelige wedstrijd speelde schrijft het door de overwinning wel weer drie punten en kan het langzaam naar boven kijken op de ranglijst.

De volgende wedstrijd voor Excelsior’31 is op vrijdag 11 november a.s. Dan speelt het in Terborg de uitwedstrijd tegen FC Brasil’77.

Meer info: Eerste Divisie C

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK