Zaalvrouwen Bristol Team blijven op koers

De zaalvrouwen van Bristol Team hebben een heerlijk overwinning weten te pakken. Tegen het zeer talentvolle Middelburg werd een prima 8-5 overwinning gepakt.

Bron: Bristol Team

De wedstrijd begon met drie debutanten in de basis. De thuisploeg moest snel schakelen om 21:00 uur te kunnen aanvangen. Door de andere speelsters in de selectie begon het allemaal wat onwennig. Het op papier zwaar gehandicapt Bristol moest alles in werking stelling om de gemiste speelsters (door thuisquarantaine) te vervangen. Daarom was het niet onlogisch dat de knikker heel snel in het thuisnetje lag.

Achterin moest het op zijn plek gezet worden iets wat aanvoerster Wahiba Didi snel onder controle had. De snelle tegengoal was dan ook even schrikken, maar Middelburg had vooraf een intensieve warming up gedaan wat de thuisploeg ten goede kwam. De tegenstander was in de tweede helft moegestreden en de organisatie was achterin volledig zoek.

Door een eigen doelpunt kwam Middelburg diep in de tweede helft nog op een 3-3. Maar na deze stand werd de tactiek goed uitgevoerd. Senna El Messaoudi kreeg het een paar minuten op haar heupen en zette Middelburg snel opzij.

Mede door het debuut doelpunt van debutant Nadia Idlaafou pakte de Roosendaalse meiden de mede koppositie in de hoofdklasse. Door dit resultaat blijft het op koers in de titelstrijd dit lijkt te gaan tussen de geel/zwarte en Totelos uit Eindhoven.

Volgende week hoopt men weer te kunnen aantreden, maar dan in Zeeland tegen het getalenteerde Middelburg.

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK