0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

Totelos uit Eindhoven heeft met drie punten afstand genomen van Bristol VR1. Op de slimme tactiek hadden de Roosendaalse meiden geen antwoord.

Bron: Bristol Team

Griffith Vaissaire speelde voorlopig haar laatste wedstrijd. Zij vertrekt voor een interland periode richting Suriname. Daar hoop ze met de trainingen een plek in de basis te bemachtigen. Het was duidelijk te zien dat zij zich spaarde om geen blessure op te lopen wat natuurlijk zeer begrijpelijk is.

Totelos kroop vorige week door de oog van de naald door een geldig doelpunt die de scheidsrechter niet zag. Al met al had de thuisploeg geleerd van die wedstrijd. Er lage vier bussen telkens voor het doel en deze was nauwelijks te doorbreken. Pas in de tweede helft paste Bristol hun tactiek iets aan, en toe begon het iets beter te lopen. Maar niet een keer kwamen de dames op voorsprong.

Met nog zes minuten op de klok was er hoop bij het maken van de 4-4. Helaas van korte duur door het verkeerd instappen van een speelster van Bristol kwam Totelos op voorsprong. In een vlot tempo liep het uit naar zeven. Wat er ook werd geprobeerd de busjes gingen niet aan de kant.

Het is het eerste verlies in de competitie wat op zich geen schande is. Er is nog van alles mogelijk, maar het gemis van de topscoorder Vaissaire zal voelbaar zijn.