ZVG/Cagemax verliest topper van TZR Fermonia Boys

0 0
Leestijd:57 Seconden

Gisterenavond speelden de heren van ZVG/Cagemax in Roermond de topper tegen TZR Fermonia Boys. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, maar ZVG/Cagemax miste de scherpte voor de goal en keek daardoor tegen een 3-1 achterstand bij rust aan.

Bron: ZVG

Na de rust was ZVG/Cagemax de bovenliggende partij en ging de ploeg opzoek naar de aansluitingstreffer. ZVG/Cagemax creëerde wel meer dan twintig kansen, maar het was uiteindelijk de keeper van Fermonia Boys die deze avond een sta in de weg was voor ZVG/Cagemax. De ploeg uit Roermond wist de wedstrijd uiteindelijk met 4-3 te winnen.

Door de nederlaag van ZVG/Cagemax werd ZVV Kroeven/Laboral Services BV gisteren kampioen in de Eerste Divisie B en promoveert hierdoor dus naar de Eredivisie. Gefeliciteerd, een klasse prestatie!

ZVG/Cagemax zal de laatste twee competitiewedstrijden moeten winnen om eventueel nog kans te maken op een nacompetitieplek.

Doelpuntenmakers ZVG/Cagemax:
Nordin El Hassani ⚽️⚽️
Felix Verhaar ⚽️

Vrijdag 21 april a.s. staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. In Sporthal Oosterbliek komt dan kampioen ZVV Kroeven/Laboral Services BV op bezoek.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
P