ZVG/Cagemax Vrouwen met speels gemak langs Futsal Rotterdam

0 0

Gorinchem – Na de spannende thuiswedstrijd van vorige week tegen zvv Den Haag (5-3 winst) kwam deze week Futsal Rotterdam op bezoek in Sporthal de Oosterbliek. ZVG/Cagemax speelde met veel vertrouwen en gaf de gasten geen enkel moment het gevoel dat er iets te halen viel in Gorinchem.

Bron: ZVG (Foto: Den Uijl Fotografie)

Gezien de stand op de ranglijst een belangrijke wedstrijd, die met veel overtuiging winnend werd afgesloten. Uitslag: 6-1.

ZVG/Cagemax begon sterk aan de wedstrijd tegen angstgegner Futsal Rotterdam. Desondanks lukte het in de openingsfase niet om de keepster van de Rotterdammers te passeren. Dit duurde tot de negende minuut toen het Sanne Brand lukte om Kayla van den Boomgaard in staat te stellen om de score te openen: 1-0. 

Een paar minuten later werd een snel genomen uitbal van Daniëlle Kortlever door Patricia Looijen keurig klaargelegd bij Noël Elands. Elands haalde zonder twijfel de trekker over: 2-0.

Direct na de aftrap was het opnieuw Noël Elands die – na goed voorbereidend werk van Daniëlle Kortlever – haar tweede goal van de avond wist te noteren: 3-0. 

Zo’n beetje de enige keer dat Futsal Rotterdam voor rust over de middenlijn kwam in balbezit (vrije trap) was het meteen raak. ZVG/Cagemax leek met de koppies al bij de thee te zitten, want eigenlijk niemand stond op te letten. Ruststand: 3-1.

Ook na rust was ZVG/Cagemax veruit de bovenliggende partij. En net als in de eerste helft duurde het ook in de tweede helft een tijd voordat het verschil in kracht werd omgezet in doelpunten. In minuut 28 was het Marloes Blom die na een assist van Noël “de Bruyne” Elands de marge weer op drie bracht: 4-1.

Zo’n vijf minuten voor tijd wist Noël Elands haar hattrick te voltooien op aangeven van Daniëlle Kortlever: 5-1.

Het slotakkoord was ook deze week, net als vorige week, voor Patricia Looijen. Een uitstekende lange bal van Esther Lakerveld werd door Looijen op waarde geschat en bepaalde de eindstand op 6-1.

Als er dan toch nog een kritische noot geplaatst mag worden, dan is het dat ZVG/Cagemax heeft nagelaten om met dubbele cijfers te winnen. Desondanks een enorm volwassen overwinning van de dames!

Volgende week staat er weer een verre uitwedstrijd op het programma. In Middelburg speelt ZVG/Cagemax tegen de plaatselijke ZVV. 

Tot dan! 

Selectie ZVG/Cagemax:
– Hannah van den Heuvel
– Mandy de Jong
– Sanne Brand
– Esther Lakerveld
– Kayla van den Boomgaard
– Marloes Blom
– Noël Elands
– Patricia Looijen
– Daniëlle Kortlever

Meer info: Eredivisie Vrouwen

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK