ZVV Beringe/Second Go Electro verzuimt te winnen van ZVS/Bodemflex

0 0

ZVV Beringe/Second Go Electro 1 geeft tweemaal een marge van twee weg en speelt gelijk tegen ZVS 1. Het thuisduel tegen de Brabanders eindigde in 4-4. Coach Frank Brands kon beschikken over een fitte selectie met, de van een schorsing teruggekeerde, Brent Vulders.

Bron: ZVV Beringe

ZVV Beringe begon sterk aan de wedstrijd, want in de eerste minuut lag de bal al in het net. De basisploeg was scherp en via een strakke pass van Marco Daniels kwam de bal bij Jeroen Verkennis. Hij schoot fortuinlijk raak uit de draai. In de uitslag op voetbal.nl staat Daan Verlijsdonk vermeld, maar het was toch echt Jeroen met het doelpunt. Enkele minuten later scoort de spits zijn tweede van de avond en zet ZVV Beringe op een comfortabele marge van 2 doelpunten.

Na het tweede doelpunt neemt ZVV Beringe onbewust gas terug en kunnen de bezoekers meer kansen creëren. Toch krijgt ZVV Beringe nog een ultieme kans om de marge op drie te zetten. Brent Vulders maakt een goede actie en levert de bal bij Bas vd Beuken af. Hij heeft de bal voor het intikken, maar komt niet tot scoren. Hierna zet ZVV Beringe druk op het foute moment en krijgt ZVS de ruimte om een aanval op te zetten. Deze aanval wordt door Boy van Dijk afgerond. Twee minuten later komen de bezoekers ook nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Sjoerd van Lokven. Voor rust valt er dan nog een gele kaart voor de bezoekers te noteren, maar geen doelpunten.

In de rust zet Frank Brands zijn mannen op scherp, want de ploeg zakte te ver terug. Dit heeft effect, want ZVV Beringe komt via, wie anders dan, Jeroen Verkennis weer tot scoren. In de 31e minuut zet Bas vd Beuken ZVV Beringe zelfs op een ruimere voorsprong, 4-2. ZVV Beringe lijkt hiermee de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar de bezoekers geven zich niet gewonnen. ZVV Beringe verzuimt de kansen af te maken en ook ZVS begint in de slotfase meer aan te dringen. Daan van Dinten scoort enkele minuten na de 4-2 de aansluitingstreffer via een vrije trap. Jeremy Caessens leek deze bal te hebben, maar via zijn rug valt de bal toch in het doel.

Hierdoor gaat de wedstrijd een spannend slot in. Aan beide kansen zijn voldoende kansen te noteren, maar beide ploegen lijken niet meer tot scoren te komen.. totdat ZVS met een meevoetballende keeper de ruimte gaat zoeken in de laatste minuten. De prima voetballende keeper levert de bal af bij de linksbenige spits Martin de Laat. Hij staat vrij bij de tweede paal en schiet de bal onhoudbaar achter Jeremy. In de resterende 70 seconden wordt niet meer gescoord, waardoor het duel in 4-4 eindigt.

Een teleurstellend resultaat voor ZVV Beringe, want er zat zeker meer in. In de beslissende fases liet de ploeg het na om de score te vergroten, waardoor de bezoekers in de wedstrijd bleven. Ondanks de puntendeling blijft ZVV Beringe sterk meedoen in de subtop van de Eerste Divisie met 10 punten ui 7 duels. Op 25 november zal de ploeg afreizen naar CFM/Transito 1, waar in de beker eerder van verloren werd.

Meer info: Eerste Divisie B

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK