Bristol Team/Osaka selectie 2017/2018

Komend seizoen (2017/2018) speelt het eerste elftal van Bristol Team/Osaka wederom in de Topklasse. Waar Bristol Team/Osaka afgelopen jaar genoegen heeft moeten nemen met de tiende plaats, wil het komend seizoen proberen bovenin mee te draaien. “We hebben een compleet nieuwe groep geformeerd”, zeggen Hans Lauwen en Karim Adarghal, trainers van het team.

Bristol Team  Bristol Team

“We zijn ervan overtuigd dat we met deze selectie die er nu staat erg hoog kunnen eindigen in de competitie”, voegen zij hieraan toe.

Bij Bristol zijn vele vaste krachten vertrokken; Maikel Ubbink, Hakan Patan, Eric Antens, Rob Antens en Michael Heskens zijn gestopt. Jeroen de Vlaming gaat op een laag pitje spelen in de vierde klasse bij Lotus. Dennis Geeraers moet gedwongen stoppen met voetballen door aanhoudende blessureleed en Jovanni van Nijnatten wil zijn focus gaan zetten op het veldvoetbal. Tot slot is Gulliano Wierikx om onbekende redenen gestopt.

Opvallende nieuwe naam binnen de selectie is Anwar Tarfit, die na een jaar ZVG (Eerste Divisie) terug komt op het oude nest. Anas El Gamali is de enige van de groep van vorig seizoen die is gebleven en is tevens de nieuwe aanvoerder geworden. Verder heeft dit team de doelstelling om voor het kampioenschap te gaan en een rol van betekenis te spelen in de districtsbeker. Deze nieuw selectie is zeer gretig en dat ontbrak er de laatste jaren aan.

Anwar Tarfit

De huidige selectie bestaat uit de volgende spelers:
Anas El Gamali, Amaar Nuur en Achraf Choutier (komen over van Schoten België), Anwar Tarfit (overgekomen van ZVG), Ismael Loukmani (overgekomen van Troy), Mitchel Bapist, Yazid Srhir, Mo Choutier, Issam Agouli, Levy Schotel, Yassin Malhaoui en Mohammed El Tayfi. Mourad Afkir is op dit moment de enige keeper en een tweede keeper is nog een vereiste. Marouanne Hamdoune, Achraf Kloli en Appie Lilks komen op de reservelijst te staan.

Het zou mooi zijn als de ambitie van de club komend seizoen, waarin tevens het jubileumjaar 40 wordt gevierd, kan worden nagestreefd.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK