FC Brasil ’77 boekt een “moeizame” overwinning

Wat een makkelijke wedstrijd had moeten worden bleek toch niet zo makkelijk. Nadat Brasil op 1-0 voorsprong kwam werd het in de tegenaanval direct uit de aftrap gelijk 1-1. En het werd nog erger voor Brasil door een doelpunt van WRZV 1-2.

Bron: FC Brasil ’77

Maar toen was het genoeg. Met een mooie aanval werd de 2-2 gescoord door Sven te Kaat en nog net voor de rust werd het zelfs nog beter voor Brasil: 3-2 door Marijn de Kler.

De tweede helft begon beter dan de eerste helft. Door een goal van opnieuw Marijn de Kler werd het 4-2. Maar toch niet veel later werd het alweer 4-3. Pim Olthuis werd nog uit het veld gestuurd met een gele kaart. Maar Brasil hield stand totdat Kay Thuis de 5-3 met een puik schot op het scorebord had gezet. Toen leek het voorbij voor WRZV. Met 2 uitstekende counters wist Brasil de 7-3 op het scorebord te krijgen, gescoord door 2x Marijn de Kler.

Zo eindigde een leuke wedstrijd toch in een duidelijke overwinning hoewel het er lange tijd niet naar uitzag dat het zo duidelijk zou worden. Brasil zal zekers in de volgende wedstrijd (8 oktober a.s.) tegen Heracles Almelo duidelijk beter moeten spelen om die wedstrijd winnend af te sluiten.

Team Brasil:
Olthuis Marco, Olthuis Pim, Thuis Kay (1x), Gebbinck Roel, Terhorst Chiel, Kaat Swen te (1x), Megens Jeffrey (1x), Kler Marijn de (3x), Techn Staf: Prinsen Ron en Weyers Paul

1125Votes
love 531 Love
wink 132 Wink
lol 87 LoL
wow 69 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een antwoord

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK